Search
  • helipasi82

Spa pedikyyri

Updated: Apr 20

Hei,

ja kiitos, kun luet blogiani!


Tämä on elämäni esimmäinen blogi, mutta ajattelin sen olevan kiva lisä nettisivuilleni.


Ajattelin ensimmäisessä postauksessani kertoa hieman tarjoamastani spa pedikyyri- palvelusta, koska se hämmentää monia.Mukava pedikyyrituoli odottaa sua omassa huoneessaan


Spa pedikyyriin kuuluu jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto raspilla, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, naamio ja hieronta kosteusvoiteella. Lisäpalveluna voi valita sisäänkasvaneen kynnen oikaisun tai kynsiproteesin.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisussa kynnen pintaan lähelle kynsinauharajaa liimataan muovinen "jousi", joka kynnen kasvaessa pakottaa kynnen kasvamaan suoraan. Jousen päälle laitetaan joustavaa, varpaan kynsille suunniteltua, geeliä suojaamaan jousta. Geelin päälle voidaan laittaa joko geelilakka tai tavallinen kynsilakka.

Kynsiproteesi voidaan tehdä, jos kynsiaihioita on edes vähän jäljellä. Joustava, varpaan kynsille suunniteltu geeli levitetään varpaalle kynnen näköisesti ja kovetetaan. Kovettunut geeli viilataan sopivan muotoiseksi ja pituiseksi. Geelin päälle voidaan laittaa joko geelilakka tai tavallinen kynsilakka, jolloin proteesi näyttää aivan luonnolliselta.Kynsiproteesi jälkeen ja ennen, kynnessä ei ole kynsisientä vaan hevoset talloneet vuosien varrella kynnet tämän näköisiksi.
Palvelen mielelläni kaiken ikäisiä, mutta spa pedikyyri ei ole kaikille. Miksi?

Tekemäni hoito on kosmeettinen, en ole terveydenhoitoalan ammattilainen tai koulutettu jalkojenhoitaja. Tiedostan myös riskit, enkä halua asiakkailleni aiheuttaa ongelmia.

Jos sinulla on jokin seuraavista, en valitettavasti pysty ottamaan sinua spa pedikyyriin:

- diabetes ( tämä sairaus vaatii terveydenhoitoalan ammattilaisen hoitamaan jalkojasi)

- paksuuntuneet varpaan kynnet

- kynsisieni

- jalkasieni

- syyliä, känsiä tai todella pahat kovettumat (nämä vaativat veitsen käyttöä, johon minä en ole saanut koulutusta)


Mikäli et ole ihan varma, voinko ottaa sinua asiakkaaksi, voit aina soittaa Kuplaan ja tiedustella asiaa. Mikäli minä en ole paikalla, Mira välittää soittopyynnön minulle ja otan sinuun yhteyttä.

143 views0 comments

Recent Posts

See All